Steun LIFT

LIFT is een vzw en heeft als hoofddoel mensen samen aan het sporten te krijgen en ultimate frisbee bekender te maken bij het grote publiek. Om de drempel zo laag mogelijk te houden, kunnen we alle steun gebruiken. Hieronder enkele mogelijkheden om LIFT te steunen. De winst wordt integraal gebruikt ter ondersteuning van de trainingen en organisatie. Neem zeker contact met ons op indien je interesse hebt in een frisbee of sponsorovereenkomst.

Vriend van LIFT

€ 25


Door een training te doneren zorg je ervoor dat we het inschrijvingsgeld zo laagdrempelig mogelijk kunnen houden voor geïnteresseerden in deze eerder onbekende sport.


  • Gesigneerde sponsor frisbee
Word vriend

Officiële frisbee

€ 15


Deze frisbee wordt door ons gebruikt tijdens trainingen en wedstrijden en is vooral bedoeld voor leden en sympathisanten die nog wat extra willen oefenen.


  • 175 gram
  • 27,5 cm

Sponsor frisbee

€ 8


Door deze frisbee te kopen, geef je ons een duwtje in de rug. Bovendien is het door de kleinere diameter een perfecte frisbee voor op het strand bij sterkere wind!


  • 175 gram
  • 25,5 cm

Professionele sponsoring

Vrije bijdrage


Vind je dit initiatief TOP en mag het iets meer zijn...? Laat ons iets weten en dan bekijken we hoe we jou het beste kunnen bedanken voor je bijdrage!